Lis 12

Poděkování – obnovená cesta otevřena!

V sobotu 5. listopadu se v Dubové sešlo několik desítek dobrovolníků k odpolední akci, která uzavírala rok dlouhé úsilí o zvelebení části obce. Výsadbě patnácti švestek a jabloní v blízkosti hřiště předcházela obnova záhumenní cesty za zámeckým areálem. Nové řady stromů byly vysazeny kolem cesty a také kolem pozemku lemujícím budoucí hrací plochu. Šestnáctým stromem byla hrušeň, vysazená v blízkosti nové kamenné lavičky obrácené do volné krajiny. Je třeba říci, že se nejedná jen tak o ledajaký strom, ale hrušeň je Stromem přání a již mnohá přání střeží. Neváhejte mu sdělit to své – všechna přání založená na dobrém úmyslu budou splněna! Za pomoc při sázení stromů a za přinesené dobroty děkujeme všem dobrovolníkům, za odborný dohled a zajištění starých krajinných odrůd Radimu Lokočovi, za finanční podporu Nadaci Partnerství.

Kateřina Skalíková, spolek Radkov

Přátelé,
děkujeme za vaši pomoc při obnově nového místa v krajině. Neváhejte cestou procházet (minimum je 1x/měs.), posedávat na lavičce pod Stromem přání!
podekovani_cesty_k_sobe

Permanent link to this article: http://www.sdruzeniradkov.cz/?p=748