Zář 04

Publikace Alej Radkov – Dubová

V září 2016 vydal spolek Radkov svou první publikaci, útlou bibliografii zachycující alej_dubovasoučasný stav radkovské aleje. Publikace Alej Radkov – Dubová vznikla především ze dvou důvodů. Jedním z nich byla touha zdokumentovat unikátní historickou a přírodní památku v její současné podobě, zachytit okem fotografa barokní stromořadí, které ač zdánlivě staletí zůstává na svém místě beze změny, tak v posledních letech doslova mizí před očima. Druhým důvodem, proč jsme vydali publikaci, je dlouhodobá snaha o zachování a především obnovu unikátní radkovské aleje. Bibliografie je určena všem, kteří dokáží ocenit hodnoty dochované z minulosti, ale zároveň je také určena těm, kteří se chtějí aktivně podílet na jejím zachování a obnově. Jednou z možností je zakoupení publikace a tím přispění finanční částkou na aktivity vedoucí k tomuto cíli.

Objednat knihu si můžete na e-shopu spolku Za Opavu: http://www.zaopavu.cz/obchudek/ nebo přímo na adrese spolku Radkov: kontakt@sdruzeniradkov.cz . Cena publikace je 100,- Kč + poštovné. Děkujeme.

Permanent link to this article: http://www.sdruzeniradkov.cz/?p=627